Web Analytics

10 Tips om Af te vallen!

Hallo allemaal,

Hieronder beschrijf ik enkele tips om te starten met een gezond voedingspatroon. Het woordje afvallen benoem ik liever niet, want het brengt zo snel negatieve gedachten met zich mee. Zolang jij een gezond voedingspatroon handhaaft, genoeg beweegt en er bewust mee bezig bent, ben je op de goede weg. Hier alvast tien tips om te starten: Let’s Get That Body Summer Ready

Lees meer

Aanbieders van Maaltijdboxen

Maaltijdboxen worden steeds populairder en zo neemt het aantal aanbieders ook steeds toe. Zo een boodschappenpakket zit bomvol heerlijk en gezonde voedingsmiddelen die het plannen van je maaltijden eenvoudiger maken. Elke aanbieder probeert zich te onderscheiden van door steeds met meer mogelijkheden te komen. Dit alles om je als klant beter tegemoet te komen.

Lees meer

Tips voor Gezonde Avondmaaltijden

Als je bezig bent met afvallen is het belangrijk dat je avondmaaltijden in balans zijn, wat wil zeggen dat ze de juiste voedingsmiddelen en voldoende variatie bevatten. Om te zorgen dat je ondanks een druk leven toch elke avond verantwoord eet, kan het helpen om alle maaltijden wekelijks in te plannen. Neem elke zondag de tijd om maaltijden te bedenken voor elke dag van de week – en zorg er daarbij voor dat je alle boodschappen al in huis hebt. Zo maak je het jezelf gemakkelijk, en is er ook geen excuus meer om uit tijdnood toch even langs de snackbar te rijden.

Lees meer

5 tips voor gezond leven

Gezond leven is niet makkelijk. De verleiding ligt iedere dag weer op de loer. Ongezonde snacks zijn overal te vinden en veel makkelijker dan gezonde snacks. Maar wil je graag gezond leven? En niet continue calorieën tellen? Dan zetten wij zetten 5 tips voor je op een rij, waarmee je ervoor zorgt dat je een stuk gezonder door het leven kunt gaan. Het is bijvoorbeeld van belang om goed te ontbijten en voldoende water te drinken. Probeer langzamer te eten dan je gewend bent en zorg ervoor dat je voldoende variatie in de voeding aan kunt brengen. Tenslotte kun je gezond leven door voldoende te bewegen, waarmee je balans aanbrengt tussen de inname en verbranding van energie.

Lees meer

Wat Is Bio HCG?

Bio HCG is 1 van de meest gebruikte afslankkuren van de afgelopen jaren. Er zijn daarom meerdere varianten om van te kiezen. Deze afslankkuur duurt gemiddeld 24 dagen en tijdens de kuurperiode volg je een streng dieet waarbij je dagelijks 500 kcal mag consumeren. Zo een dieet is alleen vol te houden als je de eetlustremmende kuur ook optimaal gebruikt. Hoe ziet een dieet schema voor Bio HCG eruit? Waaraan moet het voldoen? Dat nemen we onder de loep in dit artikel.

Lees meer

Paleo Dieet Voeding

Paleo stamt af van het paleolithicum; een tijdperk wat ook wel de oude steentijd wordt genoemd door de Grieken. In het Oudgrieks betekent “Paleo” namelijk “steen” en staat “lithos” voor “steen”. In dit tijdperk bestonden er nog geen dikmakers en boosdoeners wat betreft voedsel en drank, sterker nog; niemand had er ooit van gehoord. Het Paleo dieet is populair onder tienduizenden Nederlanders. Het gaat niet alleen om afvallen, het is een aanpassing van je levensstijl.

Lees meer

Krachttraining: Trainen met Weerstand

Krachttraining is niet alleen goed voor het uitbreiden van de spiermassa maar het is ook goed voor afvallen. Door krachttraining te doen neemt de spiermassa toe. Dit versnelt het metabolisme. Spiermassa verbruikt drie keer zoveel calorieën als vet.

Voor afvallen wordt een combinatie van cardio- en krachttraining aanbevolen in samenwerking met een aangepast dieet. Er wordt bij krachttraining gebruik gemaakt van weerstand. De spieren moeten zich samenspannen waardoor een spiercontractie plaatsvindt om de weerstand te verplaatsen.

Lees meer

Dieet Zonder koolhydraten: Welke Keuzes Heb je?

Het beginsel bij een koolhydraatarm dieet is simpel; heel weinig koolhydraten in het eten dat je nuttigt. Het is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten waar het een Low Carb dieet wordt genoemd. Koolhydraten worden in het dieet bijna volledig verminderd. Vaak betekent het dat er niet meer dan 50 gram koolhydraten per dag gegeten mogen worden. Door het verlagen van de koolhydraten in het eten wordt het aantal calorieën per dag verminderd.

Lees meer