Web Analytics

Wat Is Bio HCG?

Bio HCG is 1 van de meest gebruikte afslankkuren van de afgelopen jaren. Er zijn daarom meerdere varianten om van te kiezen. Deze afslankkuur duurt gemiddeld 24 dagen en tijdens de kuurperiode volg je een streng dieet waarbij je dagelijks 500 kcal mag consumeren. Zo een dieet is alleen vol te houden als je de eetlustremmende kuur ook optimaal gebruikt. Hoe ziet een dieet schema voor Bio HCG eruit? Waaraan moet het voldoen? Dat nemen we onder de loep in dit artikel.

Hoeveel gewicht kan je verliezen?

Op het Bio HCG dieet kan je tot wel 10% van je lichaamsgewicht verliezen. Daarnaast beïnvloedt de kuur de distributie van vetweefsel over je lichaam. Je krijgt minder vetophoping op je buik, billen en dijen.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Calorie-restricties op het Bio HCG dieet

Elke Bio HCG kuur heeft een eigen dieet schema. Deze voedingsplannen komen veel overeen met het oorspronkelijk dieet van de bedenker van dit dieet, dr. Simeons. Het belangrijkste is dat je het aanbevolen hoeveelheid calorieën niet overschrijdt. Dit gaat makkelijk dankzij de eetlustremmende werking van de kuur.

Vitamines en mineralen

Omdat je tijdens de Bio HCG kuur zo weinig eet is het mogelijk dat je te weinig vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Daarom is het raadzaam om gedurende het dieet ook vitamine- en mineralentabletten in te nemen. Laat je huisarts testen uitvoeren om na te gaan of je een tekort hebt aan bepaalde vitaminen en mineralen.

Gezond voedsel op het Bio HCG dieet

Het innemen van vitamine- en mineralentabletten is niet de enige manier om de nodige voedingsstoffen te krijgen. Deze haal je het beste uit een gezond en gevarieerd dieet. Ook al eet je weinig calorieën in 1 dag, probeer toch deze calorieën uit gezonde bronnen halen. Denk aan groenten, fruit en mager vlees. Vermijd fastfood, voedsel met veel transvetten, zout en suiker. Deze voedingsitems bevatten doorgaans veel calorieën en weinig vitaminen- en mineralen.

Een gezond dieet schema samenstellen

Gezonde voeding is heel belangrijk voor ons lichaam. In de westerse wereld is het echter veel makkelijker om ongezonde voedingskeuzes te maken dan andersom. De moderne manier van eten heeft geleid tot de toename van welvaartsziekten als hart- en vaatziekten, kanker, diabetes, obesitas en overgewicht.

Met behulp van Bio HCG kan je de eerste stap nemen naar een gezonder en slanker lichaam. Eet voldoende vers voedsel en geen bewerkt voedsel. Ook na je Bio HCG kuur is dit belangrijk. Zo kan je het jojo-effect vermijden.

Online vind je verschillende hulpprogramma’s om je calorie-inname bij te houden. Doe je dit liever handmatig? Dat kan ook. Hou een voedseldagboek bij waarin je alle maaltijden en tussendoortjes opneemt. Schrijf het aantal calorieën erbij zodat je aan het einde van de dag kan nagaan of je binnen de 500 calorieën bent gebleven.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt simpel te begrijpen maar diepgaande theoriëen,  de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer.

Geniet, eet lekker en Leer de gewoonten aan die jou voorgoed een slank lichaam geven:

Meer leren en de afslank receptenbijbel direct risicoloos uitproberen

Plaats een reactie