Web Analytics

Voor Echt Resultaat Neem Je een Personal Trainer Rotterdam!

man met kapisjon

De voordelen van individuele coaching

Wil je graag lekker sporten maar wel met begeleiding en op de tijden die jou het beste passen? Probeer eens een personal trainer Rotterdam. Wanneer je een sportcoach inschakelt voor een privéles, zal hij zich aan je aanpassen. Dat wil zeggen dat, afhankelijk van je beschikbaarheid, je dagen en je uren precies zoals het jou uitkomt worden gepland.

Lees meer

Schouder slijmbeursontsteking

Schouder slijmbeursontsteking is een ontsteking van het slijmbeurs rond de schouder, een kleine met vocht gevulde zak die fungeert als een kussen tussen een bot en spieren, huid of pees. Het type slijmbeursontsteking hangt af van de locatie van de aangetaste slijmbeurs.

Lees meer

HIIT Workout

Geen tijd hebben of niet van de oefening kunnen genieten, zijn een paar van de belangrijkste redenen waarom we waarschijnlijk een training overslaan. Maar een effectieve HIIT workout  kan zo kort als 15 minuten duren en nog steeds resultaat geven, waardoor je het net als de slogan van Nike zegt: gewoon moet doen (Just do it).

Lees meer

5 Redenen Waarom Jij Kunt Afvallen met een Crosstrainer

Benieuwd waarom de crosstrainer zo’n populaire keuze vormt in de sportschool? Het is een van de apparaten waarmee je in relatief korte tijd veel resultaat kunt boeken. Wij zetten 5 redenen voor je op een rij waarom je kunt afvallen met een crosstrainer. Zorg er maar vast voor dat je in de sportschool nagaat waar de crosstrainers staan, na deze opsomming van 5 redenen wil jij niet anders meer!

Lees meer