Web Analytics

Debora Geeft in Beverwijk Tips over Hoe Je Moet Afvallen

Debora is in Beverwijk een nieuw bedrijf begonnen. Met behulp van de producten van Herbalife helpt zij mensen die op zoek zijn naar een gezonde manier om af te vallen. Daarbij geeft zij tips en adviezen en mensen kunnen bij haar langskomen om te worden gewogen en gemeten.

Wie is Debora

Debora weet hoe het is om andere mensen te helpen. Ze is al jaren actief in de zorgsector. Maar toch was ze niet helemaal tevreden over de invulling van haar werkzaamheden. Ze kampte zelf met overgewicht en was een zogeheten jojo-er. Het ene moment lukte het haar om 10 kilo af te vallen, het andere moment kwam ze weer 10 kilo aan.

Totdat ze in aanraking kwam met de Herbalife producten. De maaltijdvervangers en overige supplementen hielpen haar om een levensstijl te ontwikkelen waarbij zij zonder al te veel moeite kon afvallen en op gewicht kon blijven, zonder dat zij zich volledig moest afzonderen van haar gezin qua voeding.

Haar coach ondersteunde haar hierbij en gaf tips en adviezen en zij vond dit zo interessant dat ze zich zelf is gaan verdiepen in voeding en gezondheid. En met succes. Na 2 jaar heeft zij de diploma’s voedingsleer en gewichtsconsulent gehaald.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Wat doet Debora voor mensen die willen afvallen

Mensen die willen afvallen kunnen op Debora rekenen met tips en adviezen. Door constante begeleiding en ondersteuning, voedingsadviezen, gezonde recepten leert zij mensen om gezonde keuzes te maken. Daarbij helpt zij mensen door de lastige fases van het afvallen heen en fungeert zij als steuntje in de rug of schouder als mensen problemen bij het afvallen ervaren.

Mensen kunnen bij haar kiezen om af te vallen met behulp van de maaltijdvervangers van Herbalife of door middel van gewoon gezond en mager te eten in combinatie met voldoende lichaamsbeweging. Zo geeft zij ook tips en adviezen met betrekking tot oefeningen thuis of op de sportschool.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt simpel te begrijpen maar diepgaande theoriëen,  de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer.

Geniet, eet lekker en Leer de gewoonten aan die jou voorgoed een slank lichaam geven:

Meer leren en de afslank receptenbijbel direct risicoloos uitproberen

Plaats een reactie