Web Analytics

Alles wat je moet weten over het koolhydraatarm dieet

Er is niets zo polariserend binnen de dieetindustrie als koolhydraten. Sommige dieten willen dat je meer koolhydraten eet en minder vetten, waar anderen juist koolhydraten vervangen voor meer eiwitten en vetten. Een koolhydraatarm dieet dus. Om voor eens en altijd af te rekenen met dit mysterie zullen wij in dit artikel duidelijkheid creëren over koolhydraten en hoe je deze kan gebruiken (of eigenlijk niet gebruiken) om af te vallen. Want eigenlijk is het concept heel simpel.

Lees meer

Hoe Haal Je het Meeste uit een Koolhydraatarm dieet?

Als je van plan bent een koolhydraatarm dieet te gaan volgen, heb je een goede beslissing genomen. Want als er een dieet is dat je optimaal kan helpen bij het afvallen, is het zeker een koolhydraatarm dieet. Maar hoe zorg je er nu voor dat je alles eruit haalt? Afvallen met een koolhydraatarm dieet gaat heel makkelijk en vrij snel. Maar door de juiste benadering kun je er net even wat meer uithalen.

Lees meer

Waarom Verlies Ik Geen buikvet?

Veel mensen worstelen erg hard met het vet rondom de buik. Mensen kunnen veel gewicht verloren zijn, maar alsnog geen strakke buik hebben. Dit komt eigenlijk omdat dit de laatste plek is waar het overtollige vet zich bevindt. Het is tevens ook een van de vervelendste plekken voor de vetopslag. Er zijn veel fabels ontstaan over het verliezen van dit hardnekkige buikvet.

Lees meer

Afvallen met producten van Nutriplaza

Ben jij al geruime tijd bezig met afvallen, maar wil het niet echt lukken? Mogelijk moet je dan eens iets anders proberen dan de grote hoeveelheid diëten die je de afgelopen tijd al gevolgd hebt. Als de verschillende afvalmethodes niet aanslaan, is het misschien een goed idee om de overstap te maken om te kijken of dat het afvallen ten goede komt. Heb je geen idee meer op welke manier je nou de strijd met de kilo’s aan moet gaan? Probeer eens een aantal producten van Nutriplaza. De meeste mensen zijn hierdoor binnen de kortste keren hun overtollige kilo’s kwijt.

Lees meer

Koolhydraatarme Snacks en Gezonde Tussendoortjes

Tegenwoordig eten steeds meer mensen koolhydraatarm, zeker onder mensen die willen afvallen is dit erg populair. Dit komt doordat het koolhydraatarme dieet veel vrijheden heeft en je veel wel kunt blijven eten. Tuurlijk moet je wel wat aanpassingen maken en wat dingen weglaten, maar daarvoor kunnen veel andere lekkere maaltijden en snacks voor in de plaats komen. Wanneer je wilt afvallen of gewoon minder koolhydraten wilt eten, is het verstandig om als eerst koolhydraatrijke tussendoortjes zoals koek, snoep, gebak en chocolade te vervangen door koolhydraatarme snacks en tussendoortjes.

Lees meer

6 Tips om Fit te Zijn voor de Zomer

Spring is in the air! Het is nu niet alleen tijd om je laarzen en zware winterjas in de kast te stoppen, maar het is ook tijd om af te rekenen met de slechte voedingsgewoonten die je in de wintermaanden hebt opgebouwd.

Wat je vaak ziet is dat mensen de neiging hebben om tijdens donkere, koude periodes zwaardere maaltijden te gaan eten. Denk hierbij aan uitgebreide stoofschotels met een paar glazen rode wijn. Of wat dacht je van boerenkoolstamppot met een lekkere, sappige Unox rookworst.

Lees meer

Afvallen door Inzicht in Eetgewoonten

Iedereen kent de uitdrukking: meten is weten. Dit geldt zeker ook als je wilt afvallen. Een van de eerste dingen die je kunt doen om af te vallen is het meten van jou huidige eetgewoonten en patronen. Hoe jij dat zou kunnen gaan vormgeven en waar je zoal op kunt letten heb ik in dit artikel beschreven.

Waarom meten belangrijk is

Mensen met overgewicht willen vaak afvallen. Ze beginnen aan een dieet of gaan meer sporten zonder echt te weten waarom ze te dik zijn geworden. Vaak is denken ze wel de oorzaak te weten maar hebben dit nooit echt onderzocht.

Lees meer

100% Strakke Buik? 4 Valkuilen + 3 Aanpassingen

Tijdens elke voorbereiding voor een leuk feestje loopt u er weer tegenaan: uw past uw kleding niet goed omdat u te dik bent. U glijdt niet meer soepel in uw galajurk of u past uw mooie strakke overhemd niet meer.

Je ergert zich dood aan uw eigen lijf en de lol om naar het feest te gaan is weg. Je wilt geen gedoe tijdens het aantrekken van kostuums, galajurken en andere strakke kledingsstukken. U wilt gewoon een strakke buik!

Lees meer

Overgewicht: De Gevaren en De Nadelen + Beste Adviezen

Overgewicht is een serieus probleem. Overgewicht is een bekend fenomeen en veel mensen hebben er last van. In Nederland valt bijna de helft van de Nederlanders onder de categorie ‘mensen met overgewicht’!

Als u met overgewicht kampt bent u dus bij lange na niet de enige. Op uw werk is één van de twee mede collega’s te dik. In de trein zit u gemiddeld gesproken altijd naast één persoon die met overgewicht te maken heeft. In de supermarkt wordt de basis gelegd voor overgewicht en de problemen die daar uit voortvloeien.

Maar u kunt met enkele gemakkelijke aanpassingen eindelijk verlost zijn van uw overgewicht en een start maken met een zorgeloos leven! Daarvoor is het wel nodig te weten wat overgewicht precies inhoudt.

Lees meer