site stats

AFVALLEN TIPS

Snel Afvallen Met Bewezen Methodes

Afvallen

Er is niets zo polariserend binnen de dieetindustrie als koolhydraten. Sommige dieten willen dat je meer koolhydraten eet en minder vetten, waar anderen juist koolhydraten vervangen voor meer eiwitten en vetten. Een koolhydraatarm dieet dus. Om voor eens en altijd af te rekenen met dit mysterie zullen wij in dit artikel duidelijkheid creëren over koolhydraten en hoe je deze kan gebruiken (of eigenlijk niet gebruiken) om af te vallen. Want eigenlijk is het concept heel simpel. Klik hier om verder te lezen »

Als je van plan bent een koolhydraatarm dieet te gaan volgen, heb je een goede beslissing genomen. Want als er een dieet is dat je optimaal kan helpen bij het afvallen, is het zeker een koolhydraatarm dieet. Maar hoe zorg je er nu voor dat je alles eruit haalt? Afvallen met een koolhydraatarm dieet gaat heel makkelijk en vrij snel. Maar door de juiste benadering kun je er net even wat meer uithalen. Klik hier om verder te lezen »

Veel mensen worstelen erg hard met het vet rondom de buik. Mensen kunnen veel gewicht verloren zijn, maar alsnog geen strakke buik hebben. Dit komt eigenlijk omdat dit de laatste plek is waar het overtollige vet zich bevindt. Het is tevens ook een van de vervelendste plekken voor de vetopslag. Er zijn veel fabels ontstaan over het verliezen van dit hardnekkige buikvet. Klik hier om verder te lezen »

Ben jij al geruime tijd bezig met afvallen, maar wil het niet echt lukken? Mogelijk moet je dan eens iets anders proberen dan de grote hoeveelheid diëten die je de afgelopen tijd al gevolgd hebt. Als de verschillende afvalmethodes niet aanslaan, is het misschien een goed idee om de overstap te maken om te kijken of dat het afvallen ten goede komt. Heb je geen idee meer op welke manier je nou de strijd met de kilo’s aan moet gaan? Probeer eens een aantal producten van Nutriplaza. De meeste mensen zijn hierdoor binnen de kortste keren hun overtollige kilo’s kwijt. Klik hier om verder te lezen »

Tegenwoordig eten steeds meer mensen koolhydraatarm, zeker onder mensen die willen afvallen is dit erg populair. Dit komt doordat het koolhydraatarme ‘dieet’ veel vrijheden heeft en je veel wel kunt blijven eten. Tuurlijk moet je wel wat aanpassingen maken en wat dingen weglaten, maar daarvoor kunnen veel andere lekkere maaltijden en snacks voor in de plaats komen. Wanneer je wilt afvallen of gewoon minder koolhydraten wilt eten, is het verstandig om als eerst koolhydraatrijke tussendoortjes zoals koek, snoep, gebak en chocolade te vervangen door koolhydraatarme snacks en tussendoortjes. Klik hier om verder te lezen »

Spring is in the air! Het is nu niet alleen tijd om je laarzen en zware winterjas in de kast te stoppen, maar het is ook tijd om af te rekenen met de slechte voedingsgewoonten die je in de wintermaanden hebt opgebouwd.

Wat je vaak ziet is dat mensen de neiging hebben om tijdens donkere, koude periodes zwaardere maaltijden te gaan eten. Denk hierbij aan uitgebreide stoofschotels met een paar glazen rode wijn. Of wat dacht je van boerenkoolstamppot met een lekkere, sappige Unox rookworst. Klik hier om verder te lezen »

Iedereen kent de uitdrukking: meten is weten. Dit geldt zeker ook als je wilt afvallen. Een van de eerste dingen die je kunt doen om af te vallen is het meten van jou huidige eetgewoonten en patronen. Hoe jij dat zou kunnen gaan vormgeven en waar je zoal op kunt letten heb ik in dit artikel beschreven.

Waarom meten belangrijk is

Mensen met overgewicht willen vaak afvallen. Ze beginnen aan een dieet of gaan meer sporten zonder echt te weten waarom ze te dik zijn geworden. Vaak is denken ze wel de oorzaak te weten maar hebben dit nooit echt onderzocht. Klik hier om verder te lezen »

Lijnen is voor de meeste mensen niet gemakkelijk. Lijnen kost namelijk doorzettingsvermogen en kracht. Maar misschien nog wel belangrijker, effectief lijnen doe je alleen door de juiste keuzes te maken.

Daarom maak ik het jou door middel van dit artikel wat gemakkelijker. Ik geef namelijk 4 unieke tips op het gebied van effectief lijnen. Weg met al die nutteloze tips over vage diëten en moeilijke eettheorieën. Zo maak je de perfecte start!
Klik hier om verder te lezen »

Buikspieroefeningen zijn er in alle soorten en maten. Je kunt de oefeningen zo moeilijk maken als je zelf wilt. Eén ding staat vast bij het uitvoeren van deze buikspieroefeningen: je gaat sowieso gewicht verliezen!

Ik heb voor jou 3 simpele buikspieroefeningen op een rij gezet. Met deze oefeningen kun jij een vliegende start maken. Wie weet ben jij over een maand wel 10 kilo kwijt!

De oefeningen zijn geïnspireerd op de site buikspieren-oefeningen.nl.
Klik hier om verder te lezen »

Snel veel afvallen is niet gemakkelijk. Het vereist discipline, motivatie en de juiste keuze voor het juiste eten en drinken. Vandaag wil ik jou inspireren op het gebied van het maken van de juiste keuzes voor producten. Want te veel lichaamsvet komt nu eenmaal altijd door een slecht eetpatroon.

De meeste mensen denken altijd direct aan voedsel als het op afvallen aankomt. Maar wist jij dat drinken vaak net zo slecht is voor jou? Veel mensen komen hartstikke veel aan door het drinken van suikerrijke dranken zoals cola en dubbelfris. Door water te drinken ga jij snel veel afvallen.
Klik hier om verder te lezen »

Oudere Artikelen12345...
Afslank Receptenbijbel (aanrader!)
Verbrand snel overtollig buikvet zonder honger te lijden of te jojoën met simpel te maken afslank recepten.

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen
Vet Verbrand Geheimen (tip!)
De snelle manier van afvallen om het lichaam te krijgen dat je echt wilt:

Vet Verbrand Geheimen Risicovrij Uitproberen