Web Analytics

Aanbieders van Maaltijdboxen

Maaltijdboxen worden steeds populairder en zo neemt het aantal aanbieders ook steeds toe. Zo een boodschappenpakket zit bomvol heerlijk en gezonde voedingsmiddelen die het plannen van je maaltijden eenvoudiger maken. Elke aanbieder probeert zich te onderscheiden van door steeds met meer mogelijkheden te komen. Dit alles om je als klant beter tegemoet te komen.

Van de vele aanbieders van maaltijdboxen zullen we enkele belichten. Lees maar gerust verder.

Bites We Love

Bites We Love biedt een flexibel abonnement met heerlijke tussendoortjes oftewel snackbites. Bites We Love verkoopt maaltijdboxen met gezonde snacks op basis van noten, zaden, superfoods, gedroogd fruit en ook chocolade. Je kunt kiezen tussen hartige en zoete snacks die wekelijks thuis of op het werk worden bezorgt. In elke box zitten er 4 snackbites, elk in een portieverpakking van 40 of 50 gram. Zo een snackbox kost € 4,95.

Je kunt kiezen uit 4 verschillende soorten boxen bij Bites We Love:

  • Mix Box: maak je eigen selectie van de lekkerste bites, van zoet tot hartig.
  • Healthy Box: gezonde tussendoortjes. Deze box bevat ongebrande noten, zonder toegevoegde geraffineerde suikers en zout.
  • Pleasure Box: verras jezelf met heerlijke snacks. Zoet of hartig.
  • Sport Box: ideaal voor sporters. Het bevat de juiste balans tussen vetten en koolhydraten, of een bron van eiwitten.
Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Niven

Niven heeft een delicatessenbox welke wordt samengesteld door sterrenchefkok Niven Kunz. Deze foodbox wordt vier keer per jaar bezorgt (elk seizoen) en de producten komen uitsluitend van leveranciers die Niven vertrouwt. In de box zul je daarom alleen producten vinden die Niven ook in zijn restaurant gebruikt. Voor zo een maaltijdbox vol luxe producten betaal je slechts € 49,95. Een jaarabonnement waarbij je de 4 Niven foodboxen ontvangt kost € 199,-.

Foodelicious

Een andere delicatessenbox is de foodbox van Foodelicious. Je kunt deze box eenmalig bestellen of een abonnement nemen zodat je het elke 2 maanden bezorgt krijgt. De producten in de box kun je meteen eten, of een heerlijke maaltijd mee voorbereiden. De inhoud van de Foodelicious box wordt nooit van te voren bekend gemaakt. Zo blijft het iedere keer een leuke verrassing.

Beebox

Gebruik je het liefst biologische producten dan moet je de maaltijdbox van beebox hebben. Deze foodbox wordt wekelijks bezorgt en bevat producten van Nederlandse boeren. In de box zitten er gezonde biologische producten en recepten. Beebox is dan ook officieel EKO gecertificeerd. Bij beebox kun je verschillende biologische foodboxen kopen. Wekelijks ontvang je van beebox informatie over welke basisproducten je zelf in de keuken dient te hebben. In het abonnement van beebox zit ook een nieuwsbrief die voor de box wordt geleverd.

AH Allerhande

Albert Heijn heeft een eigen maaltijdbox; deze bevat elke week recepten en ingrediënten voor 3 maaltijden. Er zijn foodboxen in 2 varianten bij Albert Heijn, een twee- en vierpersoonsvariant (geschikt voor een klein gezin). De box kun je online bestellen bij Albert Heijn en de levering is gratis. Abonneren is helaas niet mogelijk. Je kiest zelf met welke frequentie je de box neemt, eenmalig of misschien zelfs wekelijks.

Wat eten we vanavond? Doe het lekker makkelijk en bestel je eten online.

Kijk ook eens op de online supermarkt www.foodmarkt.com

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt simpel te begrijpen maar diepgaande theoriëen,  de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer.

Geniet, eet lekker en Leer de gewoonten aan die jou voorgoed een slank lichaam geven:

Meer leren en de afslank receptenbijbel direct risicoloos uitproberen

Plaats een reactie