Web Analytics

Paleo Dieet Voeding

Paleo stamt af van het paleolithicum; een tijdperk wat ook wel de oude steentijd wordt genoemd door de Grieken. In het Oudgrieks betekent “Paleo” namelijk “steen” en staat “lithos” voor “steen”. In dit tijdperk bestonden er nog geen dikmakers en boosdoeners wat betreft voedsel en drank, sterker nog; niemand had er ooit van gehoord. Het Paleo dieet is populair onder tienduizenden Nederlanders. Het gaat niet alleen om afvallen, het is een aanpassing van je levensstijl.

‘Foute’ voedingsmiddelen

Het is eigenlijk een redelijk eenvoudig dieet met duidelijke en heldere regels. Een van deze regels bestaat uit een rijtje van producten die je vooral niet mag eten. Producten die not-done zijn tijdens deze periode zijn bijvoorbeeld: frisdrank, snoep, groentes met zetmeel, zuivelproducten, peulvruchten, zoute voedingsmiddelen, sap en energydrank. Eigenlijk zou je van deze producten nu al een enorme afkeer moeten krijgen. Maar helaas ziet niet iedereen de gevaren van deze voedingsmiddelen in. Deze etens- en drinkwaren bevatten namelijk heel veel koolhydraten, suikers, vetten of andere ingrediënten die er voor zorgen dat je sneller aankomt. Bovendien is de kans op hart- en vaatziekten vergroot bij inname van deze voedingsmiddelen. Zorg er dus voor dat je hier mee mindert/stopt wanneer je aan het dieet wil beginnen.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Paleo dieet voeding

Wat wel hele gezonde producten zijn en wat ook zeker aangeraden wordt om te eten en te drinken is het volgende: Paleo dieet vis, Paleo dieet fruit, Paleo dieet noten en zaden, Paleo dieet vet en olie Paleo dieet groente en Paleo dieet vlees. Dit zijn natuurlijke producten werden ook genuttigd door onze verre voorouders die nog geen snoep, chips, chocolade, donuts en andere suiker- en vetbommen voorhanden hadden. Waar ze vroeger nog geen 80 gram aan koolhydraten binnenkregen, is dit aantal tegenwoordig verveelvoudigd. Kijk ook eens naar deze Paleo planner.

Overgewicht

Steeds meer mensen hebben last van overgewicht of lijden zelfs aan de ziekte obesitas, een zware en gevaarlijke vorm van overgewicht. De volksgezondheid van de hele wereld heeft daardoor een steeds meer dalende lijn. De kans op hart- en vaatziekten zijn de laatste jaren explosief gestegen: een op de drie Nederlanders krijgt hier mee te maken. Natuurlijk hoef je een dieet niet voor iemand anders volgen, maar alleen voor jezelf. Word bewust van je eetpatroon. Dat is waar het Paleo dieet voornamelijk om draait. Je zult je na wat verloren kilo’s vele malen beter voelen en gezond eten maakt het leven een stuk leuker en interessanter.

Het Paleo dieet wil hier een bijdrage aan leveren. Door jou bewust te maken van de gezondheidsrisico’s die overgewicht met zich meebrengt, wil het Paleo dieet jou laten inzien dat het zo niet meer langer kan. Het dieet helpt en ondersteunt je wanneer het kan, maar jij bent degene die het zelf moet gaan doen.

Verandering levensstijl

Door vanaf nu een verandering in je levensstijl te maken, zul je straks een heel ander persoon zijn die veel positiever en meer genietend in het leven staat. De gezonde en natuurlijke producten die jouw lichaam vanaf het beginmoment van het dieet binnenkrijgt, zullen voorgoed een einde maken aan jouw overgewicht.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt simpel te begrijpen maar diepgaande theoriëen,  de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer.

Geniet, eet lekker en Leer de gewoonten aan die jou voorgoed een slank lichaam geven:

Meer leren en de afslank receptenbijbel direct risicoloos uitproberen

Plaats een reactie