Web Analytics

100% Strakke Buik? 4 Valkuilen + 3 Aanpassingen

Tijdens elke voorbereiding voor een leuk feestje loopt u er weer tegenaan: uw past uw kleding niet goed omdat u te dik bent. U glijdt niet meer soepel in uw galajurk of u past uw mooie strakke overhemd niet meer.

Je ergert zich dood aan uw eigen lijf en de lol om naar het feest te gaan is weg. Je wilt geen gedoe tijdens het aantrekken van kostuums, galajurken en andere strakke kledingsstukken. U wilt gewoon een strakke buik!

[mwm-aal-display]

Moeite, discipline en wil voorop

Een strakke buik heeft u niet zomaar gekweekt. Je zult moeten werken voor een strakke buik. Het vereist discipline en vooral de wil om het doel te bereiken. Je wilt een permanente strakke buik. Toch lijkt het niet zo moeilijk als het in werkelijkheid is. Je moet alleen de juiste aanpassingen in uw leven maken. Niet alle maatregelen zorgen voor een strakke buik.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Niet-werkende aanpassingen

Misschien heb je ondertussen al tientallen keren geprobeerd om af te vallen en er beter uit te zien, maar altijd verviel u weer in uw oude patroon. Je strakke buik verdween al snel weer als sneeuw voor de zon. Je hebt van alles geprobeerd:

 1. Minder eten
 2. Een fitnessabonnement afgesloten
 3. Het eten van vele verpakte ‘light-producten’
 4. Goede voornemens op sportgebied

In de praktijk bleek geen van deze maatregelen op de lange termijn te werken. Dit is logisch, want al deze maatregelen zijn op de korte termijn gericht. U kunt na een periode van minder eten uw ogen niet afhouden van de heerlijke taarten en bitterballen. Voor u het weet eet u zelfs meer dan u voor de periode van minder eten deed.

Of je hebt na een aantal weken de fitnessruimte te vaak van binnen en van buiten gezien, en je hebt bij voorbaat al geen zin meer om u in het zweet te werken voor het oog van een topfitte trainer. Die strakke buik lijkt verder weg dan ooit.

Je bent niet de enige

Het is volkomen logisch dat u bovenstaande manieren van afvallen niet hebben geleid tot die zo gewenste strakke buik en slanke benen. Psychologisch is het namelijk voor veel mensen lastig om een structureel tekort aan voedselinname lang vol te houden. Je krijgt namelijk in de supermarkt zoveel prikkels van zoete producten te verwerken, dat je vroeg of laat bezwijkt onder de druk. Je houdt het niet meer vol en begint weer structureel taart, chips en frisdrank in te slaan. Je kunt je strakke buik voorlopig wel gedag zeggen.

Ook met veel goede voornemens op het gebied van sport gaat het vaak na een tijdje fout. De voornemens zijn goed, maar de actie ontbreekt. Je bent in het begin niet streng voor uzelf, en besluit af en toe niet te gaan sporten vanwege bijvoorbeeld een drukke werkdag of een leuke tv-serie. Langzamerhand gaat je van drie keer sporten in de week naar twee keer in de week, om uiteindelijk na een periode de sport volledig de rug toe te keren. Je baalt verschrikkelijk, maar het lukt gewoon niet. Weg strakke buik!

Aan de slag met de juiste aanpassingen

Maar er is hoop! Het is niet onmogelijk om uiteindelijk toch af te komen van uw dikke buik en deze in te ruilen voor een strak exemplaar. Sterker nog, een aantal simpele aanpassingen zorgen ervoor dat het doel binnen handbereik komt.

De volgende maatregelen zijn enkele aanpassingen die goed werken:

Aanpassing 1: vervang suikers/koolhydraten

Je kunt dezelfde hoeveelheid calorieën blijven eten, zolang u de suikers maar vervangt voor alternatieven zoals groente en fruit. Je verwijdert zo de dikmaker uit uw etenspatroon, terwijl je niet constant met honger aan de keukentafel zit. Bovendien zult je merken dat als u creatief bent met recepten waar vooral groente en vlees in is verwerkt, het eten ook nog eens ontzettend lekker is.

Aanpassing 2: durf in het begin streng voor uzelf te zijn

Een mens is een gewoontedier. Wen jezelf daarom aan om jezelf in het begin aan het nieuwe eetpatroon te houden en daar niet vanaf te wijken. Houd jezelf aan de sportafspraak met jezelf of met een vriend/vriendin en ga sporten. Wees in het begin streng, en je zult merken dat al snel gezond eten en veel sporten een routine in jouw leven wordt. Je hoeft nog maar weinig moeite te doen om het veranderde patroon aan te houden, omdat jeniet meer anders weet. Een goed begin is goud waard, en het levert je ook nog eens een strakke buik op!

Aanpassing 3: stop zelfsabotage

Je zult nooit een strakke buik krijgen wanneer u geen lol hebt in het veranderde levenspatroon. Wees daarom creatief en volg bijvoorbeeld eens een workshop ‘lekker koken met groente en fruit’, ga trainen voor een leuk hardloopevenement in de buurt of luister naar uw favoriete muziek tijdens het hardlopen.

Give it a go

Maak een start met een gezondere levensstijl en je gaat met veel plezier weer naar een feestje. De strakke galajurk of het strakke overhemd zit als gegoten en je bent de ster van de avond. Je zult trots op uzelf zijn! Eindelijk heb je een 100% strakke buik.

Ga voor een strakke buik en bestel het ebook!

Om een strakke buik te krijgen is het nodig gestructureerd te werk te gaan. In mijn ebook staat de juiste informatie en krijg je de perfecte tips die je zullen helpen jouw doel te bereiken.

Klik hier voor meer informatie.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt simpel te begrijpen maar diepgaande theoriëen,  de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer.

Geniet, eet lekker en Leer de gewoonten aan die jou voorgoed een slank lichaam geven:

Meer leren en de afslank receptenbijbel direct risicoloos uitproberen

2 gedachten over “100% Strakke Buik? 4 Valkuilen + 3 Aanpassingen”

 1. Beste Richard,

  Ik wil je nog bedanken voor je tips uit vet verbrand geheimen! Ik ben jarenlang te dik geweest, en in je boek ontdekte ik welke stomme fouten ik allemaal had begaan.

  Het gaat nu veel beter met me en daar wil ik je nog mee bedanken. Het zwembad durf ik in ieder geval weer in!

  Groet,
  Marcha

  Beantwoorden

Plaats een reactie