Web Analytics

Waarom Verlies Ik Geen buikvet?

Veel mensen worstelen erg hard met het vet rondom de buik. Mensen kunnen veel gewicht verloren zijn, maar alsnog geen strakke buik hebben. Dit komt eigenlijk omdat dit de laatste plek is waar het overtollige vet zich bevindt. Het is tevens ook een van de vervelendste plekken voor de vetopslag. Er zijn veel fabels ontstaan over het verliezen van dit hardnekkige buikvet. Deze werken in de meeste gevallen simpelweg niet en het afvallen bij de buik zal alleen lukken als er aan de volgende punten wordt gehouden. Het afvallen van buikvet is namelijk afhankelijk van discipline, doorzettingsvermogen, voeding en beweging. Mensen die graag een strakkere buik willen vaak met zo min mogelijk moeite dit bereiken, maar dit is iets wat niet op deze manier te bereiken is. Voor sommige mensen zal dit makkelijk zijn dan anderen, maar dit is sterk afhankelijk van je lichaam en metabolisme.

Belangrijke punten voor het afvallen rondom buik

Veel mensen hebben hun hoop gesteld op bepaalde voeding, supplementen, apparaten of oefeningen. De verwachtingen zijn dan vaak te hoog. Supplementen zijn zeker een goede aanvulling, maar zijn bedoeld als hulpmiddel. Om dat laatste hardnekkige buikvet te verliezen zal er per week een aantal keer bewogen moeten worden. Kies dan bijvoorbeeld uit: roeien, hardlopen, touwtjespringen, crosstrainen, wielrennen, joggen of een combinatie. Deze workout zal dan ook minimaal 30 minuten moeten duren om effectief te zijn. Naast sporten bestaat het belangrijkste punt van het afvallen van buik vet uit de voeding. Zo dien je op de calorieën te letten, gezonder te eten en eventueel minder. Producten als groene thee en afslankpillen werken zeker goed, maar wel hand in hand met de voeding en beweging.

Andere belangrijke aspecten zijn krachttraining, genoeg slaap en stress. Gebruik een zwaartedeken. Grotere spieren als gevolg van krachttraining gebruiken meer calorieën tijdens rust en voldoende slaap en weinig stress helpen bij het verbranden van calorieën. Het belangrijkste punt voor het behalen van je doel en het afvallen van buik vet is een verandering te treffen in je levensstijl. Dit betekend dat je per week 2 tot 3 keer een moment zal moeten inplannen om te sporten en ook gezonder en eventueel minder zal moeten eten. Zo kan je op een gezonde manier afvallen rondom de buik. Daarnaast wen je ook vrij snel aan het gezonder eten en ook went het lichaam eraan om minder calorieën binnen te krijgen. Het wordt dus steeds makkelijk en wanneer je je streefgewicht behaald hebt, is het sporten minder noodzakelijk en wordt het ook minder zwaar.

 

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt simpel te begrijpen maar diepgaande theoriëen,  de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer.

Geniet, eet lekker en Leer de gewoonten aan die jou voorgoed een slank lichaam geven:

Meer leren en de afslank receptenbijbel direct risicoloos uitproberen

Plaats een reactie