Web Analytics

Buikvet Verbranden met Crash Dieet

Het crashdieet staat ook bekend als ‘het ziekenhuisdieet’ of ‘het 5 dagen dieet’. Het dieet wordt zo genoemd omdat het vroeger gebruikt werd in het ziekenhuis. Vlak voor operaties lieten de artsen de patiënten enkele kilo’s afvallen. Dit vergrootte de slagingskans van de operatie. Het dieet werd gezien als succesvol en is naar buiten gebracht. Vandaar de naam ‘ziekenhuisdieet’.

Elk ziekenhuis heeft een ander dieet, en laat op een andere manier mensen afvallen. Daarom is het originele ziekenhuisdieet niet te vinden. Daardoor is het ziekenhuisdieet ook niet altijd even succesvol. Er zijn ook nog andere oorzaken waardoor dit dieet niet altijd positief eindigt.

Oorzaken

Het crash dieet is een vetarm dieet. Je mag maar 1000 kcal per dag. Dit is ver onder het gemiddelde van de dagelijkse caloriebehoefte. Daarom is het dieet niet altijd aan te raden. Dit wordt ook niet verholpen door de vetverbranding. Het enige wat er gebeurd is dat het dieet je lichaam in een soort slaapstand zet. Dit is geen fijn gevoel.

Ook krijg je sneller last van het jojo-effect. Dit komt omdat de hormoonbalans wordt verstoord. Bij een gezond voedingspatroon is alles in balans. Maar als het voedingspatroon veranderd wordt, raken sommige hormonen uit balans. Dit zorgt ervoor dat je last gaat krijgen van een hongergevoel. Zo krijg je het jojo-effect. Want door dat hongergevoel wil je meer gaan eten en val je terug in je oude patroon.

Rimpels en een blekere huid. Een bijwerking die voor kan komen bij het gebruik van het ziekenhuisdieet. Dit komt omdat je te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt. Je hebt vetzuren nodig om deze bijwerkingen te voorkomen. Maar in het ziekenhuisdieet zit weinig tot geen vetzuren. Hierdoor krijg je snel last van deze veroudering. Als je toch graag dit dieet wil gaan volgen is het belangrijk om elke dag een fruitsapje te nemen. Dit zorgt voor meer kleur in de huid en voor een betere uitstraling.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Buikvet

Doordat dit een heel kort dieet is, namelijk 5 dagen, val je in korte tijd veel af. Je buikvet verdwijnt sneller en je ziet snel resultaat. Dit komt omdat door het crash dieet je je lichaam verplicht om op je reserves te gaan lopen. Je verbrand en verliest daardoor veel vet en valt snel af. Dit gebeurt alleen op korte termijn. Je moet zelf opletten dat je geen jojo-effect krijgt en voorgoed afscheid kan nemen van je overgewicht.

Er zijn ook natuurlijke producten en ingrediënten die helpen met het verminderen van het buikvet. Namelijk:

  • Meloenen
  • Walnoten
  • Volkorenbrood
  • Grapefruit
  • Sporten

Stel dat je gaat trouwen en je wilt er goed uit zien is een crash dieet mogelijk. Je verliest het nodige buikvet en past perfect in je jurk. Dit wil natuurlijk elke vrouw!

Voordelen

Je valt in korte tijd veel kilo’s af. Dit is fijn en veel mensen genieten van hun resultaat. Ook zullen mensen het fijn vinden dat het dieet zo erg kort is en dat je ook snel resultaat ziet. Door de korte tijd is het dieet ook goed vol te houden.

Ook krijg je een schema waarin staat wat je moet eten. Hierdoor hoef je niet na te denken over wat je gaat en wil eten.

Het buikvet verbrand zeker bij een crash dieet. Het vliegt eraf. Maar door het jojo-effect komt het er snel weer aan. Dit is niet het gewenste resultaat. Daarom moet je goed nadenken of je wilt beginnen aan het crash dieet of toch voor een gezondere optie wilt gaan waarbij het jojo-effect minder is.

Als je toch voor het crash dieet gaat, onthoud dan dat je eerst even moet doorzetten en dan het resultaat ziet. Je doet veel moeite in 7 dagen en krijgt wel het gewenste resultaat. Zorg dat je het resultaat houdt door niet terug te vallen. Die kans is namelijk heel groot. Als het lastig is kan je altijd nog hulp vragen aan de huisarts of omgeving.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt simpel te begrijpen maar diepgaande theoriëen,  de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer.

Geniet, eet lekker en Leer de gewoonten aan die jou voorgoed een slank lichaam geven:

Meer leren en de afslank receptenbijbel direct risicoloos uitproberen

Plaats een reactie