Web Analytics

Ziekenhuisdieet : Dit is wat je moet weten voor je eraan begint!

Op zoek naar een dieet waarmee je snel kunt afvallen? Het ziekenhuisdieet is een dieet waarmee dit kan. Je gaat aan de hand van een vast patroon met caloriearme producten kilo’s per week afvallen. Dit heet ook wel een crashdieet en is effectief vanwege het eten van zeer weinig voedsel waardoor je lichaam gedwongen wordt vet te verbranden. We nemen het dieet even met je door en laten je alle aspecten zien van deze afvalmethode.

Wat houdt het ziekenhuisdieet precies in?

Om te beginnen moeten we vermelden dat het hier gaat om een dieet dat feitelijk voor heel andere doeleinden wordt gebruikt. Het is in ziekenhuizen ontstaan en wordt ingezet om snel af te vallen in een korte tijd. Dit gebeurd onder begeleiding. Het dieet wordt nu ook vaak gebruikt door mensen die even snel een paar kilo kwijt willen raken. En meestal lukt dit ook binnen aanzienlijk tijd. De vraag is echter of het goed is voor je gezondheid? Crash diëten staan er namelijk om bekend dat ze niet goed voor je zijn, zeker niet wanneer je ze langer dan een paar weken gebruikt.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Hoeveel kan je ermee afvallen?

Je kunt met het ziekenhuisdieet 5 kilo per week afvallen alleen maar omdat het een crashdieet is. Dit is voornamelijk vocht en vetmassa. Toch zal je met dit dieet ook vrij snel je spiermassa aan gaan spreken bij de verbranding. Doordat je ver onder de maat eet is dit namelijk, zeker bij het langer dan een paar weken volgen, aan de orde. Om deze reden valt het dieet dan ook niet onder de beste diëten, want je wilt vet verbranden en niks anders.

Wat zijn de minpunten van afvallen op deze manier?

• Het is een dieet waarbij je weinig mag eten. Veel mensen die het dieet volgen haken snel af. En maar goed ook. Je kunt het ziekenhuisdieet niet lang volgen waarbij je moet denken aan hooguit een paar weken.

• Ongezond is het ook, door te weinig voeding mis je een hoop belangrijke voedingsstoffen. Niet een dieet dat je dan ook voor een lange tijd kunt volgen. Je doet er wijs aan om bepaalde supplementen te nemen bij dit dieet. Zoals multivitaminen en ook de nodige mineralen.

• Je eet heel vaak hetzelfde waardoor het moeilijk vol te houden is.

• Tijdelijk effect voor een paar weken, daarna weer aankomen.

Te weinig eten zorgt voor een hongergevoel

En hongergevoel ga je wel krijgen met dit caloriearme dieet, het is alleen de vraag wanneer. Dit zal sneller zijn dat je zou willen. Het eten is namelijk vrij licht en weinig in verhouding tot wat je nodig hebt. Een vol gevoel zal je daarom ook niet snel krijgen. Wanneer je ook nog eens superactief bent wordt het helemaal moeilijk. Zeker in dat laatste geval raden we je dan ook ten zeerste af het ziekenhuisdieet te volgen.

Voor wie is het ziekenhuisdieet bedoeld?

Eigenlijk is het helemaal dus niet bedoeld voor regulier diëten. Er zijn wel mensen die het volgen omdat ze denken er snel een paar kilo mee kwijt te raken. Vaak lukt dit wel maar volgt het tegeneffect later. En dat is dat je vrijwel zeker weer aankomt, vaak met nog meer kilo’s tegelijkertijd waardoor je nog zwaarder zal gaan worden helaas.

Ziekenhuisdieet en de alternatieven voor dit dieet

Wanneer je snel wilt afvallen samen met op gewicht blijven, dan raden we je aan meer te kijken naar wat je eet en niet teveel in je calorieën te gaan snijden waardoor je ook echt zorgt dat je nooit meer dikker wordt. Ook zijn er verschillende afslanksupplementen zoals Lipo 13 op de markt die ervoor zorgen dat je minder snel vet en suiker uit jouw maaltijden opneemt.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt simpel te begrijpen maar diepgaande theoriëen,  de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer.

Geniet, eet lekker en Leer de gewoonten aan die jou voorgoed een slank lichaam geven:

Meer leren en de afslank receptenbijbel direct risicoloos uitproberen

Plaats een reactie