Web Analytics

De Beste Afvallen Tip die Jij dit Jaar Gaat Krijgen van Mij

Ik kan nu een lang artikel gaan schrijven over een dieet schema of over een andere manier van afvallen, maar waar elk dieet en manieren van afvallen uiteindelijk op neer komen is, gezond eten en meer bewegen.

Wanneer je een dieet zoekt en je leest daar de nodig informatie over dan lees je altijd dat je moet uitkijken voor het bekende Jojo-effect, logisch! Een dieet zorgt ervoor dat je tijdelijk anders gaat eten waardoor je lichaam snel zijn restanten gaat verbranden en je dus heel snel gaat afvallen. Maar zodra je stopt met het dieet, ja je weet het: het jojo effect. Je valt terug in je oude eet gewoonte en bent binnen no-time weer terug bij af.

Ik ga je ook niet vertellen hoe vaak je moet sporten en hoeveel calorieën je moet afvallen, ik ga je geen tips geven over wat je elke dag allemaal kunt doen om af te vallen zoals veel water drinken enzovoort, je kent ze wel.

Wat ga ik wel doen?

Ik ga je de beste tip geven die je dit jaar gaat tegenkomen.

Een tip waarmee je begint bij de belangrijkste factor voor een slanker en gezonder leven, deze keer is het geen ingewikkelde tip waar je van alles voor hoeft te doen, maar een heel simpele actie die je gaat nemen waarmee het begin wordt gestart en de rest vanzelf gaat, nou ja bijna vanzelf. Heb ik je interesse? Ik hoor je denken kom op nou!

Nou vooruit hier gaan we dan.

Neem een abonnement op een Maaltijdbox.

Dat is het! Meer is het niet, nu hoor ik je alweer denken: maar waarom dan? Ik ga het je uitleggen.

Maaltijdboxen zijn namelijk gezond, wanneer je een flexibel abonnement neemt op een van de vele maaltijdboxen naar keuze, krijg je elke week een box met daarin een aantal producten voor een x aantal recepten en een x aantal personen naar keuze thuis bezorgd, makkelijk toch?

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Waarom deze boxen gezond zijn?

De recepten worden door voedings-experts volgens de schijf van vijf voor je bedacht, met verse eerlijke en vaak biologische ingrediënten die je in de juiste hoeveelheden compleet met recepten thuisbezorgd krijgt, ga jezelf koken. Op deze manier zet je makkelijke maar vooral gezonde recepten op tafel voor jezelf, je partner en of gezin. Dit klinkt al fantastisch toch?

Dit is echt geen verkoop praatje want wat is het belang van mij hierin? ik ben echt geen aandeel houder of iets in die richting. Ik volg deze boxen nu al 1,5 jaar en weet door eigen ervaringen en ervaringen van anderen dat deze boxen naast het gemak een heel gezond effect hebben op ons.

Wellicht weet je het al maar het overgewicht in Nederland neemt elk jaar nog steeds toe, ondanks de vele pogingen van experts, voedingscentra etc om mensen bewuster te maken lukt dit maar mondjes maat. Het opvallende is dat de bezorgers van maaltijdboxen dit veel beter doen. Waarom? Omdat ze niet alleen gezonde maaltijden bij je thuis brengen, maar je ook een gemak geven, je hoeft nergens meer over na te denken, laat staan dat je moet nadenken over hoe je gezond eet.

Uit eigen ervaring.

Ik heb vorig jaar zelf een aantal keer een maaltijdbox besteld en wat mij enorm opviel aan deze boxen waren uiteraard de verse producten die onbewerkt en erg gezond zijn, maar ook de variatie in de gerechten die zo ontzettend belangrijk is voor een gezond voedingspatroon. Dit zal elke voedings-experts beamen, en het zijn dan ook voedings-deskundigen die deze boxen samenstellen, vaak in combinatie met professionele koks en samen zorgen ze voor goed uitgebalanceerde maaltijden die bij je thuis worden gebracht.

Gezond en tijd besparend

Je eet niet alleen gezond, je houd ook tijd over. Je hoeft niet zelf na te denken over het avond eten, je hoeft niet meer de moeite te nemen om hiervoor boodschappen te doen, en zijn de recepten allemaal zo bedacht dat je ze in 30 minuten op tafel kunt zetten. Andere voordelen zijn dan nog dat het inspirerend is, je leert nieuwe recepten en nieuwe producten kennen die je naar alle waarschijnlijkheid zelf niet zo snel zou kopen of bedenken om te gaan eten. Het is leerzaam, je leert koken, nieuwe recepten en combinaties.

Zo kan ik nog wel even doorgaan over de voordelen, maar ik wil het natuurlijk vooral hebben over de gezonde factoren van deze boxen.

Er zijn vele boxen beschikbaar en welke nou het beste voor jou is moet jezelf maar even uitzoeken, dit is per persoon verschillend. Een paar van de kwaliteitsboxen met een hoog gezondheids-gehalte zijn onder andere de maaltijdboxen van Beebox, Mathijs Maaltijdbox, Marley Spoon, HelloFresh en natuurlijk niet te vergeten de AH Box van Albert Heijn. Neem eens een kijkje op deze website voor een overzicht van alle maaltijdboxen, je vind er meerdere ervaringen die je goed kunnen helpen bij het nemen van een beslissing en kun je er leuke kortingcodes vinden.

Tot slot

Er wordt veel over geschreven en gezegd de laatste tijd, je leest vooral veel over het feit dat de boxen zo makkelijk en handig zijn maar wat minder over de gezonde kant, en die is zeker niet minder belangrijk, vandaar dat ik in dit artikel de moeite heb genomen om jou hierover te informeren, en geloof me welk dieet of afval methode je ook kiest het komt altijd neer op gezonde voeding en voldoende beweging en daarbij nog altijd op de eerste plaats de gezonde voeding.

Je kan sporten wat je wilt maar wanneer je voeding niet goed is wordt je echt niet gezonder, begin met gezond eten door een gezond eetpatroon en met een maaltijdbox ben je al halverwege.

Goed gereedschap is het halve werk!

Succes!

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt simpel te begrijpen maar diepgaande theoriëen,  de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer.

Geniet, eet lekker en Leer de gewoonten aan die jou voorgoed een slank lichaam geven:

Meer leren en de afslank receptenbijbel direct risicoloos uitproberen

Plaats een reactie