Web Analytics

5 Redenen Waarom Jij Kunt Afvallen met een Crosstrainer

Benieuwd waarom de crosstrainer zo’n populaire keuze vormt in de sportschool? Het is een van de apparaten waarmee je in relatief korte tijd veel resultaat kunt boeken. Wij zetten 5 redenen voor je op een rij waarom je kunt afvallen met een crosstrainer. Zorg er maar vast voor dat je in de sportschool nagaat waar de crosstrainers staan, na deze opsomming van 5 redenen wil jij niet anders meer!

Groeihormonen in onze benen

De crosstrainer sluit biologisch gezien uitstekend aan op de wijze waarop ons lichaam is opgebouwd. Waar dat mee te maken heeft? De meeste groeihormonen bevinden zich in onze benen, het is dus van belang om die goed te trainen. Op de crosstrainer komen die groeihormonen vrij en heb je meer kans om snel spieren op te bouwen. Een grotere hoeveelheid spieren zorgt voor meer verbranding in de cellen, waardoor je bovendien af zal vallen. Je bouwt meer spieren op, een van de redenen waarom je kunt afvallen op een crosstrainer. Bovendien kun je dat aanvullen met squats en deadlifts, zodat je een goede variatie in je training kunt aanbrengen.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Crosstrainer voor boven- en onderlichaam

Heb je al wel eens op een crosstrainer gestaan? Dan is de kans groot dat je de twee reden waarom je daarmee kunt afvallen zelf al eens ervaren hebt. Je traint hiermee namelijk niet zomaar je bovenlichaam of je onderlichaam, in plaats daarvan train je ze beiden. Je zal na een paar uurtjes op de crosstrainer de volgende dag spierpijn hebben in zowel je bovenlichaam als onderlichaam, in spieren waarvan je niet eens wist dat je ze had. Die inspanning geeft natuurlijk uitstekend aan dat je goed kunt afvallen op een crosstrainer, je zorgt er op de verschillende fronten voor dat je lichaam hard aan de slag moet. Hierdoor val je af, iets dat je bovendien op een heel gelijkmatige manier doet.

Gelijkmatig afvallen met een crosstrainer

Fietsen is goed geschikt om af te vallen, net als gewicht heffen en andere krachttraining vanuit je armen. Fietsen kan je ook binnen doen. Lees hier de FitBike Race Magnetic Home Review. Toch is het verstandiger om de verschillende oefeningen met elkaar te combineren, iets waar je met een crosstrainer goed voor kunt zorgen. Het is een van de redenen waarom je daarmee goed kunt afvallen, je zorgt er met een crosstrainer voor dat je op een gelijkmatige manier traint. Iedere personal trainer zal je erop wijzen dat dit van belang is. Op die maner kun je er namelijk voor zorgen dat je energie metabolisme toeneemt, zodat je vanuit je lichaamscellen voor meer verbranding gaat zorgen en je meer kunt blijven eten zonder dat je aan zal komen. Blijf je evenveel eten? Dan val je dus af.

Meer kracht in je benen

Uiteraard biedt de crosstrainer meer dan alleen een aantal redenen om af te vallen, je zorgt er bijvoorbeeld voor dat je meer kracht krijgt in de benen. En waar heb je die voor nodig? Juist, om je bovenlichaam goed te kunnen ontwikkelen. Het zijn je benen die je lichaam letterlijk en figuurlijk dragen, het is van groot belang om er vanuit je benen voor te zorgen dat je de kracht hebt om ook de rest van je lichaam op de crosstrainer te trainen. Juist door de verschillende elementen te combineren zorg je er met de crosstrainer voor dat je op je ideale gewicht uit kunt komen. Het is de moeite waard om de crosstrainer in ieder geval een keer uit te proberen wanneer je wilt afvallen, de kans is groot dat je snel veel gewicht zal verliezen.

Mentale kracht dankzij de crosstrainer

Tenslotte draagt de crosstrainer er niet alleen aan bij dat je snel zal afvallen en je meer kracht krijgt in je benen en de rest van je lichaam. Daarnaast zorg je er met de crosstrainer voor dat je aan je mentale kracht kunt winnen. Je wordt in je hoofd een stuk sterker, omdat je wat verder zal moeten gaan dan je tot nu toe wellicht gewend was om het vol te blijven houden. Je hebt die mentale kracht onder andere nodig wanneer je squats en deadlifts wilt gaan doen, er komt dan heel wat meer bij kijken dan op andere apparaten. De crosstrainer biedt wat dat betreft verschillende redenen om af te vallen, daarnaast kun je een goede basis leggen om ook de rest van de oefeningen en apparaten meester te worden.

Lees hier de Top 5 hometrainers voor thuis.

Crosstrainer kopen

Er zijn een aantal zaken waarop je moet letten als je zelf een crosstrainer gaat kopen. Je leest er alles over in dit artikel over crosstrainer kopen.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met De Afslank Receptenbijbel

Oscar Helm heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt simpel te begrijpen maar diepgaande theoriëen,  de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer.

Geniet, eet lekker en Leer de gewoonten aan die jou voorgoed een slank lichaam geven:

Meer leren en de afslank receptenbijbel direct risicoloos uitproberen

Plaats een reactie