site stats

AFVALLEN TIPS

Snel Afvallen Met Bewezen Methodes

Het soepdieet: Waarom in 7 dagen afvallen dom is…

Het soepdieet is een zogenaamd crashdieet. In 7 achtereenvolgende dagen leef je vooral op soep. Je krijgt daardoor veel te weinig voedingsstoffen binnen.

In eerste instantie klinkt het soep dieet als het ideale dieet. Het dieet is kort en duidelijk. Maar ik heb met eigen ogen gezien dat het dieet niet blijkt te werken.

Daarom raad ik je het soepdieet zeker niet aan. Er zijn veel betere manieren om af te vallen.

Het soepdieet in de praktijk

Een oud-collega hield erg van soep en wilde graag afvallen. Dus had hij het plan opgevat om te starten met het soepdieet. Hij was al aan het rondsnuffelen geweest op internet. Hij had zijn plan klaar.

Hij vroeg aan mij wat ik van het soepdieet vond. Dus heb ik me verdiept in de wereld van het soepdieet. Ik heb de recepten doorgespit en de methode nauwkeurig doorgenomen.

Uiteindelijk kon ik slechts tot één conclusie komen: het soepdieet werkt niet. Ik zal je uitleggen waarom dat is.

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Het soepdieet: een introductie

Allereerst een korte introductie. Het soepdieet is een dieet gebaseerd op de duur van 7 dagen. Dus 7 dagen moet je je houden aan het strenge soepdieet. Na 7 dagen kan je stoppen met het soep, maar het is ook mogelijk om na minimaal 2 dagen ‘normaal’ te eten weer met een periode van 7 dagen te starten.

De ingrediënten van de soep zijn:

• Courgette
• Uien
• Selderij
• Tomaten
• Broccoli
• Paprika’s
• Prei
• Bouillonblokjes

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Het soepdieet in 7 dagen

Zoals gezegd duurt het dieet 7 dagen. Je mag op deze dagen verschillende dingen eten, afhankelijk van de dag. Het 7 dagen soepdieet ziet er als volgt uit:

• Dag 1
Soep en fruit (behalve bananen)
• Dag 2
Soep en groente. Geen fruit. 1 Gekookte aardappel.
• Dag 3
Soep en alle soorten groente en fruit, behalve aardappel.
• Dag 4
Soep, magere melk en bananen
• Dag 5
Soep en ongeveer 400 gram kip, rundvlees of vis en 6 tomaten
• Dag 6
• Soep en alle groentes behalve aardappel. Ook maximaal 450 gram vlees.
• Dag 7
Soep en alle groentes en ongesuikerd fruitsap. Ook zilvervliesrijst mag.

Dit is dus het volledige soepdieet. Als je bijvoorbeeld naar de ingrediënten kijkt (courgette, tomaten, prei etc.) lijkt het een erg gezond dieet. Deze groentes zijn ook zeker goed en moet je vooral eten.

Maar het zwakke punt van het soepdieet zit in de onregelmatigheid van het dieet. Ook de korte tijdsduur van het dieet is een groot nadeel.

Het soepdieet kiest voor onregelmatigheid

Elke dag heb je weer een ander programma. De ene dag eet je soep met vlees, dan weer soep met groente of soep met fruit.

De variatie klinkt aantrekkelijk. Je eet niet elke dag hetzelfde. Maar hierdoor kweek je ook geen goede eetgewoontes. Gewoontes zijn ontzettend belangrijk bij het wel of niet slagen van een dieet.

Vooral in het begin van het dieet is het lastig om jezelf de goede gewoontes aan te leren. Het vergt 100% motivatie om gewoontes te kweken. Dan kan je het jezelf niet permitteren om elke dag iets anders te eten, zoals bij het soepdieet.

Het soepdieet schept dus onregelmatigheid, wat invloed heeft op het succes van het dieet. Kies daarom bewust voor regelmatigheid. Kies dus niet voor het soepdieet.

Het 7 dagen soep dieet is te kort

Ook de korte tijdsduur van het soepdieet is een groot nadeel. Een week is te kort om ook op de lange termijn af te vallen. Je zult last krijgen van het zogenaamde jojo-effect. En juist dat effect wil je koste wat kost vermijden.

Natuurlijk kun je na 2 dagen ‘normaal’ eten weer starten met een nieuwe 7 dagen soepdieet. Maar dit werkt niet. Je hele eetpatroon raakt in de war van de verschillende ingrediënten.

Je hebt kans op darmproblemen, ziekte of diarree. Natuurlijk wil je niet ziek worden van een dieet. Daarom beveel ik je het 7 dagen soepdieet ook niet aan.

Kies het beste dieet!

Ga voor het beste dieet! Regelmatigheid, langdurigheid en lekkere ingrediënten zijn belangrijk bij het slagen van een dieet.

Een prima methode is te vinden in het ebook ‘Vet Verbrand Geheimen’. Bij mij sloeg deze methode direct aan. Geen jojo-effect, lekker eten en toch afvallen zijn de kernwoorden van dit dieet.

Klik hier voor meer informatie.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

1 Reactie op Het soepdieet: Waarom in 7 dagen afvallen dom is…

  • Marcela zegt:

    Onzin! Dit artikel! Soepdieet heeft voor mijn zeker gewerkt. 4 kg afgevallen in 1 week en niet meer aangekomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Afslank Receptenbijbel (aanrader!)
Verbrand snel overtollig buikvet zonder honger te lijden of te jojoën met simpel te maken afslank recepten.

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen
Vet Verbrand Geheimen (tip!)
De snelle manier van afvallen om het lichaam te krijgen dat je echt wilt:

Vet Verbrand Geheimen Risicovrij Uitproberen