site stats

AFVALLEN TIPS

Snel Afvallen Met Bewezen Methodes

De 4 grootste valkuilen van het dieet

Het dieet is één van de grootste hypes in Nederland op dit moment. Wie kent niet het Sonja Bakker dieet, het Cambridge dieet of het shake dieet? Maar een dieet is niet per se het ideale middel om af te vallen. Sterker nog, het is beter om je volledige levensstijl aan te passen dan op dieet te gaan.

Het dieet kent namelijk een aantal grote valkuilen waar je zomaar in tuimelt. Vooral als je niet oplet. Voor je het weet ben je weer terug bij af en heb je al het verloren gewicht er weer aan. Lees hier welke 4 valkuilen de grootste zijn!

De dieet valkuilen op een rijtje

Een dieet probeert je een slanker mens te maken. Dit doel kun je volgens het dieet bereiken door veel te minderen aan calorieën. Veel diëten laten weinig ruimte voor lekker eten. Dat kan anders en moet anders.

Maar daarvoor moet je wel eerst weten wat de valkuilen van de meeste strenge diëten zijn. Dit zijn de valkuilen:

• Elk dieet is tijdelijk
• Het dieet verhoogt de kans op (vr)eetbuien
• Het dieet is gebaseerd op verouderde inzichten
• Het dieet kan het jojo-effect tot gevolg hebben

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe.

Valkuil 1 Elk dieet is tijdelijk

Bijna alle diëten zijn gebaseerd op een bepaalde tijdsperiode. Dit maakt een dieet tot een kortetermijnoplossing. Je bent immers bijvoorbeeld 4 maanden aan het dieet, en daarna kun je weer eten en drinken wat je wilt. Dat werkt niet bepaald opbouwend.

Ik zeg zelf altijd: tijdelijk is vermijdelijk. Daarmee bedoel ik dat je beter tijdelijke dingen zoals een dieet kunt vermijden. Je kunt een dieet maar beter vermijden.

Dit motto houd ik aan, omdat het mij veel heeft gebracht: een strak lichaam, langdurige vriendschappen en een goed leven. Ik houd niet van kortetermijndenken. Op het gebied van diëten heb ik daar een goed onderbouwde verklaring voor:

Je creëert geen essentiële eetgewoontes die jou stimuleren om af te vallen.

Het kost gewoon tijd om een gezonde eetgewoonte zoals het vermijden van suikerrijke tussendoortjes in je leven te bewerkstelligen. Geef jezelf de tijd om je die gewoontes eigen te maken en je zult zien dat je al snel succes zult hebben!

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze test en ontdek je “Afslank IQ”.

Valkuil 2 Het dieet verhoogt de kans op (vr)eetbuien

Doordat diëten veel soorten eten verbieden, verlang je juist intens naar de verboden voedingsmiddelen. Mag jij bijvoorbeeld helemaal geen snoep eten? Dan ga je steeds meer zin krijgen in die overheerlijke Venco’s drop. Zo werkt ons verstand nu eenmaal.

Emotioneel eten ligt bij het volgen van een dieet altijd op de loer. Ieder mens kent bijvoorbeeld wel momenten van verveling. Op deze momenten is de koektrommel een lekkere gedachte. Voor je het weet heb jij de koektrommel te pakken en eet jij je buikje rond aan stroopwafels of mergpijpen.

Ook op de volgende momenten kun jij vaak last hebben van opkomende (vr)eetbuien:

• Angst
• Geen zelfvertrouwen
• Ongelukkig voelen/Eenzaamheid
• Controle

En juist van deze momenten waarop (vr)eetbuien opkomen word je enorm dik.

Het is goed om vaste momenten in te bouwen waarop je de teugels mag laten vieren. Een dieet geeft jou de mogelijkheid niet om dieetvrije momenten in de week in te bouwen. 1 Dag in de week geen gedoe met diëten is het ideale voorbeeld.

Dus 6 dagen een bepaald eetpatroon volgen en 1 dag ‘vrij’ is de oplossing voor de eetbuien. Val niet in de aloude valkuil van het dieet en geef jezelf de ‘vrije’ dag cadeau!

Valkuil 3 Het dieet is gebaseerd op verouderde inzichten

Veel diëten zijn al tientallen jaren oud. In die tijd wisten we nog niet al te veel af van vetverbranding en afvalmethodes. Een dieet uit deze tijd stoelt meestal op de gedachte dat het minderen van het aantal calorieën voldoende is. Maar dat is niet waar! Het draait om het verminderen van de hoeveelheden suikers die je binnenkrijgt.

Verouderde inzichten hebben het vaak mis. Dus zoek altijd uit uit welk jaar het dieet stamt. Begin NOOIT aan een dieet dat ouder is dan 5 jaar. Want juist in de afgelopen jaren zijn veel gezondheidswetenschappers achter lichaamsprocessen gekomen die essentieel zijn bij het maken van een dieet.

Valkuil 4 Het dieet kan het jojo-effect tot gevolg hebben

Doordat jouw lichaam zich in de periode van het dieet aanpast aan een verminderd energieaanbod, gaat het extra voedsel opslaan in de vorm van lichaamsvet. Dit betekent dat na een periode van diëten elke extra calorie als lichaamsvet wordt omgezet. Dit is het zogenaamde jojo-effect.

Deze valkuil is misschien wel de allergrootste valkuil van de meeste mensen. Veel mensen komen juist nog meer aan dan dat ze voor hun afvalperiode wogen. Het klinkt misschien paradoxaal, maar het jojo-effect is een waarheid als een koe!

Alleen al om het jojo-effect te vermijden nodig ik jou uit om de normale diëten de deur uit te doen. Vergeet Sonja Bakker. Je moet switchen naar een andere, gezonde levensstijl.

Want alleen een verandering van jouw levensstijl voorkomt dat jij in één van de valkuilen stapt. Gun jezelf de tijd om je lichaam aan te passen aan een ander eetpatroon. Verander geleidelijk en met mate. Alleen dan heb je succes.

Heb jij een middel nodig dat jou helpt bij het afvallen? Maak dan gebruik van het ebook ‘Vet Verbrand Geheimen’. Dit boek is geen dieet, maar laat jou jouw eigen valkuilen inzien en gaat op zoek naar oplossingen die écht werken.

Kom de geheimen van jouw lichaam te weten en doe er je voordeel mee!

Klik hier voor meer informatie.

Verbrand Snel Overtollig Buikvet Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

Richard Ridder heeft een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.

Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer. Ontdek nu zijn beste en lekkerste afslank recepten:

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Afslank Receptenbijbel (aanrader!)
Verbrand snel overtollig buikvet zonder honger te lijden of te jojoën met simpel te maken afslank recepten.

Afslank Receptenbijbel Risicovrij Uitproberen
Vet Verbrand Geheimen (tip!)
De snelle manier van afvallen om het lichaam te krijgen dat je echt wilt:

Vet Verbrand Geheimen Risicovrij Uitproberen